Wat ga je doen?

Als zelfstandig werkend kok is men in staat tot het bereiden van gerechten middels verse ingrediënten. De zelfstandig werkend kok werkt meestal alleen, maar kent ook ondersteuning van één of enkelen hulpkrachten. Hij/ zij/ hen is belast met de dagelijkse voortgang van zaken in de keuken van het bedrijf. Zo ook, is hij/ zij/ hen verantwoordelijk voor het toezien op de (vakinhoudelijk) bereiding van de gerechten en de operationele randvoorwaarden die de keuken binnen het bedrijf kent. Denk aan voorraadbeheer, bestellingen op afroep, de werkmethodes, de hygiëne code, het volgen van de procedures zoals omschreven & conform de gemaakte afspraken het volgen van de presentatie van de gerechten.

    Wat zoeken wij?

    • Iemand die lief, leuk & gezellig is
    • Iemand die begrijpt dat samenwerken de sleutel is voor een fijne
      werksfeer
    • Je bent communicatief sterk (opbouwend)
    • Je bent niet vies van hard werken
    • Je bent service gericht
    • Je hebt zin om in een hecht team te werken
    • Je woont in Amsterdam of omstreken

    Wat bieden wij?

    • Een hecht team binnen een horecafamilie
    • Een marktconform (op basis van de horeca CAO) salaris & fooi
    • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 50% korting bij alle
      familiebedrijven
    • In house fysiotherapie & begeleiding
    • Doorgroeimogelijkheden: een van onze eigenaren begon ooit in de
      afwas en is nu mede-eigenaar
    • Een werkplek waar je jezelf kan zijn